Előadásokkal és ismerkedős programokkal teli hétbe léptünk. Akit érdekel a fintech, a pénzügyek digitalizációja és a banki világ, ne nagyon szervezzen magának esti programot.

Előadásokkal és ismerkedős programokkal teli hétbe léptünk. Akit érdekel a fintech, a pénzügyek digitalizációja és a banki világ, ne nagyon szervezzen magának esti programot.fintech

Kedd este a Fintech@Budapes meetup legújabb eseménye lesz a ötödik kerületi PwC székházban. Hetényi Márk, az MKB bank digitalizációért felelős igazgatója a cég fintech törekvéseiről fog beszélni. Jolanta Kokosińska és Mateusz Nowak, a PwC szakértői pedig a Startup Collider inkubátorprogramot fogják bemutatni, amely 2017-re fintech témában keres ígéretes induló vállalkozásokat.

Az ingyenes rendezvényre a Meetup.com-on lehet jelentkezni.

Minden napra jut előadás

A héten zajlik a Corvinus Egyetem Heller Farkas szakmai hete is, aminek idén a pénzügyi technológia a fókusza. Hétfőn késő délután még csak egy előadás van, Végh Richárt igazgató beszél a Budapesti Értéktőzsdéről, keddtől azonban felgyorsulnak az események. Az MKB szabályozási kérdésekről, a fintechak az ő nézőpontjukról fognak beszélni, de lesz szó a nagy sebességű (HFT) kereskedelemről és a előad Blummer Tamás is, aki az eddigi legsikeresebb magyar bitcoin startupot építette fel, és adta el 2015-ben.

A teljes programot a szakmai hét Facebook eseményén lehet megtekinteni.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?