A magyar ügyfelek szeptemberig élvezhetik előnyeiket

A brit fintech vállalat bejelentette, hogy két népszerű szolgáltatásukat megszüntetik az Egyesült Királyságban július 19-től kezdődően. A magyar ügyfelek szeptemberig még élvezhetik a szolgáltatások előnyeit de ezt követően már ők sem férhetnek hozzá a Smart Delay és a Cashback funkciókhoz.

A Smart Delay szolgáltatás kivezetése

A Smart Delay révén a Revolut Premium és Metal előfizetői, és akár három kísérőjük, díjmentesen élvezhették a repülőtéri lounge-ok kényelmét bizonyos repülőtereken. A szolgáltatás feltétele csupán annyi volt, hogy járatuk legalább egy órája késik. A magyar előfizetők számára 2024 szeptember 16-án szűnik meg ez a lehetőség. Ugyanakkor, a Revolut továbbra is 35%-os kedvezményt kínál a Premium ügyfeleinek a lounge belépőkre, függetlenül a járatok késésétől és a Smart Delay megszűnésétől.

A cashback funkció is eltűnik

A Revolut Metal és Ultra csomagokban eddig nyújtott pénzvisszatérítési lehetőség is megszűnik 2024 szeptember 16-tól. Az Európai Unión belül ez a szolgáltatás 0,1%-os, míg az EU-n kívül 1%-os pénzvisszatérítést biztosított a kártyás tranzakciók után. A Revolut lehetőséget ad előfizetőinek, hogy díjmentesen mondjanak le szolgáltatásaikról, amennyiben nem kívánnak alkalmazkodni a változásokhoz.

Sorozatos szolgáltatáskivezetések

A Revolut utoljára májusban jelentette be, hogy megszünteti egyes szolgáltatásait. Ekkor a Revolut Business eltörölte a szabadúszóknak szánt csomagokat, mint a Freelancer Basic, Freelancer Professional és Freelancer Ultimate, melyek 2024. július 10-ig voltak elérhetőek. Az egyéni vállalkozók számára továbbra is elérhető a Revolut Pro, ami a személyes számlákon belül optimalizált üzleti megoldásokat kínál.

A Nubank pont egy hónappal ezelőtt vezetett be új repülési és cashback szolgáltatásokat, ami kontrasztban áll a Revolut mostani lépéseivel. A két neobank rendre hasonló stratégiát követ, ám ebben a tekintetben éltérnek törekvéseik.

(Forrás: RevinfoFintech.hu)

(Címlapkép: Depositphotos)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?