Egyelőre csak tesztelik.

123rf

Az Ultra nevű francia cég víziója, hogy a blockchainnel könnyebb lehet a videojátékok árusítása, illetve a gamerek is hűségesebbek lesznek általa. Saját rendszerük van, aminek a tesztelésében a szintén francia Ubisoft segít nekik – írja a Venture Beat. Olyan címek származnak tőlük, mint az Assassin’s Creed, a Far Cry vagy a Watch Dogs.

A legtöbb játékóriás távolról nézi, hogy mi történik a blockchainnel, ami egyébként tényleg hasznos lehet nekik, így a Ubisoft vállalása más cégeknek is tanulságos lehet. Játékon belüli történéseket is jegyeznek majd az Ultra rendszerén, ahogy a játékosok közötti cseréket és az eladásokat is, a végére pedig kiderül, hogy megfelelően működik-e.

Mivel a Ubisoft a világ egyik vezető videojátékos cége, akik szívesen kísérleteznek a blockchainnel, nagyon izgatottak vagyunk a közös munka miatt.

– nyilatkozta az Ultra igazgatója, Nicolas Gilot. Továbbá elmondta, hogy a Ubisoft évek óta nézegeti a blockchaint, így meg lehet a tudásuk ahhoz, hogy kihasználják a rendszer potenciálját.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?