Még csak november közepe van, de megelőlegezhetjük, hogy remek évet fog zárni az OTP Mobil.

Forrás: OTP Simple
Forrás: OTP Simple

A Simple by OTP app második évben nyerte meg az év lakossági mobilalkalmazásának díját, amelyet a Mastercard által támogatott, független szakértői zsűri oszt ki. Az Év Honlapja szavazáson is harmadik éve gyűjti a különböző díjakat a Simple alkalmazás. Idén az Év Applikációjának járó minőségi díjat tehette zsebre az OTP Mobil.

Nem hallgatjuk el, hogy a FinTechRadar 2.0 konferencián először kiosztott Legügyfélbarátabb Fintech Megoldásának díját is a Simple by OTP kapta meg. A tucatnyi pénzügyi funkciót – a taxirendeléstől a mozijegy vásárlásig – tömörítő program az App Store-ban 4,8-as, a Google Play alkalmazásboltban pedig 4,5-ös értékeléssel van jelen.

Az appnak 390 ezernél is több regisztrált felhasználója van, és másfél milliónál is több tranzakciót bonyolítottak le általa.

Az idei a fejlesztések éve volt számunkra, ezért most különösen örülünk az elismerésnek

– kommentálta a FintechRadar díjtá Benyó Péter az OTP Mobil Kft. ügyvezető igazgatója. „Júniusban vezettük be, szeptemberben már mindenki számára elérhetővé tettük a mobilfizetést, függetlenül attól, hogy melyik banknál vezeti számláját. Azóta közel 35 ezer aktív digitalizált kártyával több mint 500 ezer tranzakciót hajtottak végre felhasználóink”- tette hozzá.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?