Még csak november közepe van, de megelőlegezhetjük, hogy remek évet fog zárni az OTP Mobil.

Még csak november közepe van, de megelőlegezhetjük, hogy remek évet fog zárni az OTP Mobil.

Forrás: OTP Simple
Forrás: OTP Simple

A Simple by OTP app második évben nyerte meg az év lakossági mobilalkalmazásának díját, amelyet a Mastercard által támogatott, független szakértői zsűri oszt ki. Az Év Honlapja szavazáson is harmadik éve gyűjti a különböző díjakat a Simple alkalmazás. Idén az Év Applikációjának járó minőségi díjat tehette zsebre az OTP Mobil.

Nem hallgatjuk el, hogy a FinTechRadar 2.0 konferencián először kiosztott Legügyfélbarátabb Fintech Megoldásának díját is a Simple by OTP kapta meg. A tucatnyi pénzügyi funkciót – a taxirendeléstől a mozijegy vásárlásig – tömörítő program az App Store-ban 4,8-as, a Google Play alkalmazásboltban pedig 4,5-ös értékeléssel van jelen.

Az appnak 390 ezernél is több regisztrált felhasználója van, és másfél milliónál is több tranzakciót bonyolítottak le általa.

Az idei a fejlesztések éve volt számunkra, ezért most különösen örülünk az elismerésnek

– kommentálta a FintechRadar díjtá Benyó Péter az OTP Mobil Kft. ügyvezető igazgatója. „Júniusban vezettük be, szeptemberben már mindenki számára elérhetővé tettük a mobilfizetést, függetlenül attól, hogy melyik banknál vezeti számláját. Azóta közel 35 ezer aktív digitalizált kártyával több mint 500 ezer tranzakciót hajtottak végre felhasználóink”- tette hozzá.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?