Most vezették be a jattolást a Twitteren, egyelőre csak iOS-en működik a dolog, de hamarosan az androidosoknak is elérhetővé válik.

123rf

Májusban jelentették be, hogy a felhasználók küldhetnek majd pénzt a kedvenc követettjeiknek, így a felhasználók közvetlenül kaphatnak támogatást az oldalon – írja a Finextra. Bárki beállíthat magának módot, ahogy pénzt szeretne kapni, legyen az a Cash App, a Patreon, a Venmo, a Wealthsimple Cash vagy a PicPay. Bitcoint a Strike nevű szolgáltatáson keresztül lehet küldeni, ez viszont egyelőre csak Amerikában működik, két állam, Hawaii és New York kivételével.

Szeretnénk, ha a Twitteren keresztül bárki pénzhez juthatna, a digitális valuták pedig segítenek abban, hogy ez határok nélkül, a lehető legkevesebb járulékkal működjön

– mondta a Twitter termékmenedzsere, Esther Crawford. Egyébként a cég egyik alapítója, Jack Dorsey nagy kriptovaluta-gurunak számít, az oldalán csak annyi van a leírásban, hogy ‘#bitcoin”, és olyat is mondott már, hogy egy nap a bitcoin lesz az egyetlen valuta a világon.

Jack Dorsey kiállt a bitcoin mellett


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?