Új pénzvisszatérítési módot jelentett be az Apple. Azt viszont még mindig nem lehet tudni, hogy sikeres-e a kártya.

Forrás: Apple

A keddi nagy Apple sajtóeseményről – beavatottaknak: Apple mise – gyanúsan hiányzott az Apple Card. Talán még említés szintjén sem szerepelt a cég hitelkártyája, pedig a központi témák egyike volt, hogy a cég a szolgáltatások terén akar erősíteni.

Történéseknek így sem voltunk híján: az Apple két új előfizetős szolgáltatást mutatott be. A saját HBO Go klónját, amelyen saját gyártású műsorokat is lehet majd nézni. (Ennek előzménye volt már.) Illetve a játék előfizetős rendszerét.

Most pedig, két nappal a bemutatók után az Apple Cardon is tuningoltak egy keveset. A hitelkártya tulajdonosai újabb szolgáltatások igénybevétele esetén kaphatnak pénzvisszatérítést. A Walgreens üzlethálózat három százalékot térít vissza, ha a bevásárlást Apple Carddal fizetik.

A három százalékos visszatérítés azért érdekes, mert eddig ezt az Apple fenntartotta magának. Csak a cég által gyártott termékek vásárlása esetén volt elérhető. Egy apró korlátozás van: digitális eszközzel kell vásárolni. Azaz nem a csinos titánbevonatú kártyával, hanem iPhone-nak vagy Apple Watch-csal.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?