És a farmer zsebében is elszíneződhet. Ezek persze apróságok, de lefogadnánk, hogy tele lesz a net fotókkal egy héten belül.

Forrás: Apple

Az Apple nagyon lelkesen ad ki kezelési leírásokat. Például azért, nehogy véletlenül rosszul tartsák a vásárlók a telefont. Bocsánat, magas labda volt. De valahogy fel kellett vezetni, hogy felkerült az internetre néhány, az Apple Cardra vonatkozó szabály.

A titánkártya különböző bevonatokkal rendelkezik, de ezek nem annyira ellenállók, mint amennyire az ember egy titánból készült dologtól várná az ember. Épp ezért nem ajánlott más bankkártya mellett hordani a tárcában, olyan zsebben tartani, amibe az aprót is beszórjuk, különben a letisztult dizájnú kártyát karcok fogják díszíteni.

Aztán azok se legyenek nyugodtak a kártya felől, akik bőr tárcában tervezik tartani. Az Apple szerint bőrben vagy farmerban tárolva elszíneződhet. A mindenféle koszok nagy részét izopropil alkohollal le lehet mosni, de a bőr által okozott elszíneződésnél nem kecsegtetnek ezzel.

Gremlins (1/6) Movie CLIP – Billy Meets Gizmo (1984) HD

Gremlins movie clips: http://j.mp/1COyNlk BUY THE MOVIE: http://bit.ly/2cenLE2 Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: Billy (Zach Galligan) opens his Christmas gift — an agreeable furball named Gizmo. FILM DESCRIPTION: „Don’t expose him to bright light. Don’t ever get him wet. And don’t ever, ever feed him after midnight.”

A Techcrunch nem tudta megállni, hogy el ne süssön pár szörnyecskés viccet. Például, hogy az Apple Cardot tilos éjfél után etetni. Nem mintha, működne az azonnali utalási rendszer, vagy elérhető lenne Magyarországon a kártya.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?