Nem egyértelmű, hogy merre fejlődik a Revolut. Néha kicsit úgy tűnik, minden irányba mennek egyszerre. Szerencsére pénzük van rá.

(Forrás: Revolut / Facebook)
(Forrás: Revolut / Facebook)

Hatvanhat millió lett, maradhat? – ez a kérdés biztos nem hangzott el a Revolut második befektetési körének zárásakor, de a helyzet valami ilyesmi. Egy hete még egy ötvenmilliárdos tőkeinjekcióról szóltak a hírek, azóta viszont megszaladt a ceruza, megcsúszott az Excel, lett valahonnan még 16 millió dollár, amiből tovább lehet építeni az appos-bankkártyás fizetési startupnak induló céget.

A pénznek valószínűleg találnak helyet. Már ma is úgy fest a Revolut appja, hogy csak nehezen lehet benne felismerni, hogy egy szolgáltatással indult. Mostanra szinte neobankká nőtte ki magát, amely kínál hitelt, mobilos biztosítást, üzleti számlacsomagot is.

A nagyon kényelmes alapszolgáltatás természetesen megmaradt. Regisztráció után azonnal lehet virtuális kártyát készíteni a szolgáltatásban, majd ennek egy fizikai verzióját is lehet igényelni a cégtől. Erre a prepaid MasterCard kártyára ráadásul nagyon kényelmesen, a mobilappon keresztül lehet pénzt tölteni, azt különböző pénznemek között átváltani és fizetni vele.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?