Könnyen bányászható, ám gyanús elemekkel teli digitális valutát indítottak el Thaiföldön. A YoCoin a fiatalokat akarja elérni, de egyelőre piramisjátéknak tűnik.

Könnyen bányászható, ám gyanús elemekkel teli digitális valutát indítottak el Thaiföldön. A YoCoin a fiatalokat akarja elérni, de egyelőre piramisjátéknak tűnik.

yocoin
Zavaróan sok minden akar lenni az új kriptopénz
(fotó: yocoin)

Az y-generációsok kriptopénzének kikiáltott fizetőeszköz indult el. A YoCoint egyelőre egy közepesen erős videokártyával lehet termelni, ami sokkal elérhetőbbé teszi, mint a speciális gépeket igénylő bitcoint.

A YoCoinhoz használt tárcaprogram mindhárom nagy asztali operációs rendszerre elérhető. Kereskedni pedig a C-Cex, a SafeCex, a CoinExchange és a Bloombit kereskedőházaknál lehet vele

Régóta dolgozunk ezen a projekten, nagyon várjuk, hogy új szintre jussunk vele

mondta Dave Wilson, a YoCoin operatív vezetője.

A fejlesztés következő állomása az andoridos tárca szoftver kibocsátása lesz. Emellett dolgoznak már fizika, valódi tárgyakhoz kötött YoCoinokon is. Az utóbbit nem fizetési eszköznek szánják, hanem ajándéknak és gyűjtői daraboknak.

Sem a sajtóközleményből, sem a YoCoin oldaláról nem derül ki, hogy mitől lenne y-generációsabb a pénz, mint bármelyik másik kriptovaluta. A pénz felfuttatását elérendő, az egyes felhasználók regisztrációjának ideje is beleszámít az értékükbe. Emellett ígérnek egy YOLife nevű programot, amely végtelen bevételi lehetőségeket ígér. Ha eddig nem volt gyanús a kezdeményezés, most már biztos az.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?