Fesztiválra való, de nem fesztiválhoz kötött fizetési kütyüvel jelentkezett a Telenor.

Fesztiválra való, de nem fesztiválhoz kötött fizetési kütyüvel jelentkezett a Telenor.

(Forrás: Telenor)
(Forrás: Telenor)

A Telenor Wallet egy olyan karkötő, amelybe PayPass kártyaként használható prepaid Mastercard bankkártyát építettek. A karkötő víz-, por-, rálocsolt sör- és fesztiválálló. De aki a másfajta, aktívabb kikapcsolódást szereti az magán hordhatja túrázás, vadvízi evezés vagy aljzatbetonozás közben is.

A karkötő bevezető áron 2000 forintba kerül, ami regisztráció után le is vásárolható. A kártya használata az első három hónapban ingyenes, utána azonban havi 490 forintba kerül. Feltölteni a Telenor mobiltárca alkalmazásán keresztül lehet. Az érintős vásárlás mellett a karkötő online vásárlásra is használható, erre azonban vannak kényelmesebb módszerek is.

A mobiszolgáltató sajnos nem élt a lehetőséggel, így a rendelkezésünkre álló divatszínek kimerülnek a fehérben és a feketében. A Wallet nem csak Telenor előfizetők számára elérhető, bármely szolgáltató ügyfelei használhatják, csupán telepíteniük kell a Telenor Wallet alkalmazást.

A Telenor szerint a tipikus nyári felhasználási módok mellett a Wallet karkötő a gyermekek pénzügyi nevelésére, a zsebpénz kiosztására és a költések figyelésére is alkalmas. A viszonylag magas, 490 forintos kártyadíj miatt azonban a fenti célokra egy Revolut kártya valószínűleg célszerűbb.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?