Aki Samsung Pay-jel fizet a Samsung egyik partnerénél, az pénzt kap vissza a vásárlása után, de sajnos még csak Amerikában.

Aki Samsung Pay-jel fizet a Samsung egyik partnerénél, az pénzt kap vissza a vásárlása után, de sajnos még csak Amerikában.

Azt már megírtuk korábban, hogy állítólag a hűségpontok és a kuponok jelentik majd a legnagyobb motivációt a mobilfizetés használatához, és íme, a jövő el is kezdődött. Ahogy most beharangozták egyszerű lesz a pontgyűjtés: a Samsung Pay applikáción belül lesznek a partnercégek termékhirdetései. Ha egy felhasználó itt vásárol, visszakap egy bizonyos összeget a Samsungtól. Eközben azon is dolgoznak, hogy az alkalmazás felhasználói Samsung Reward pontokat gyűjtögethessenek, csak úgy, mint ahogy a légi társaságok pontokat osztanak a megtett kilométerekért.

Tehát a Samsung Pay nagyjából olyan, mint a bónuszbrigád, de egyelőre csak az USA-ban.

A bejelentés kapcsán a cég felszólalt az egyik partnerük, a sokak által utált Bixby asszisztens mellett is. A Bixby olyan alkalmazás, ami csak a Samsung Galaxy telefonokra érhető el, és vásárlásoknál segít. A készülék kamerájával képes azonosítani termékeket, és ha az elérhető valamelyik partnercégnél, akkor megmutatja, hogy hol vásárolható meg. Ha egyik partner cég sem árulja az adott tárgyat, akkor nincs találat.

Az emberek már javában használják a Bixby-t, gyakorlatilag mindenre. Vásárolnak vele fűszereket, cipőket és TV-ket.

– egyszóval siker a shopping asszisztens, állítja a Samsung. Mindenesetre így, hogy most már hűségpontokat és kedvezményeket kaphatsz majd a vásárláskor, életszerűbb lesz, hogy ne rögtön a keresőbe üsd a terméket, mert úgysem bízol benne, hogy a partnercég a legolcsóbb ajánlatot adja majd.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?