Magyarországon is elérhetővé vált a Zen.com díjmentes pénzküldési szolgáltatása. A fintech mostanra 31 európai piacon van jelen.

A Zen Buddies használatához nem kell tudni a partner számlaszámát, mert telefonszám alapján azonosítja a partnereket. A Zen februárban jelentette be, hogy elindítja Magyarországon is a szolgáltatását, aminek fő eleme egy több pénznemű számla.

A versenyző neobankokhoz hasonlóan a Zen sem csak egy számlát és pénzküldést kínál. Van saját cashback rendszere, amely a fintech partnereitől vásárlóknak akár az összeg 15 százalékát is visszatéríti. Illetve rendelkezik biztosítási szolgáltatással is, amely a Zen kártyával vásárolt elektronikai cikkek jótállását tolja ki egy évvel a gyártói jótálláson túl.

A Zen használ némi growth hacking trükközést is. Akkor is engedi a pénz elküldését, ha a partner nem telepítette az alkalmazást. Ilyenkor az app letöltése és a regisztráció után válik elérhetővé az átküldött összeg. Azt pedig, hogy egyáltalán pénzt küldtek, smsben jelzi a szolgáltatás a leendő felhasználóknak.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?