A Random Trip lemezbemutatójára ingyen jegyet kapnak az app felhasználói, de később is jól járnak, ha a Simple-t használják.

A Simple támogatásával mutatkozik be a Random Trip első albuma. A Park szórakozóhely és a fintech app együttműködése ezzel nem ér véget: a jövőben az appon keresztül is lehet jegyet vásárolni a koncertekre.

(Fotó: Budapest Park / Facebook)
(Fotó: Budapest Park / Facebook)

A Simple alkalmazásban nem csak a lemezbemutató koncert jegyeit lehet megvenni. Mostantól kezdve bármelyik Park koncertre lehet az appban jegyet váltani. Az OTP Mobile sajtóközleménye szerint olyan exkluzív események is várhatók, amelyekre csak az alkalmazást használók tudnak majd bejutni. Az pedig már most is biztos, hogy az első 200 jegyet a Simple használóinak tartja fent a Park.

A koncerten debütáló legelső Random Trip album közel negyven előadó közreműködésével készült, ráadásul az olyan slágerek mellett, mint a Free, vagy a frissen bemutatott This Game Will Never End, az improvizációs koncertsorozat legjobb élményeiből született dalok is hallhatóak lesznek rajta. A május 11-én megrendezésre kerülő ingyenes eseményre csupán a belépésre feljogosító jegyet kell letölteni az alkalmazásból.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?