De csak egy felhasználónak.

Tesztelik a platform borravalós funkcióját, viszont egyelőre kizárólag egy Shittymorph nevű felhasználónak lehet pénzt küldeni, egyetlen subredditen keresztül.

Mondjuk nem biztos, hogy közvetlenül a Redditen lesz érdemes pénzt küldeni, ugyanis jó nagy járulékkal dolgoznak. Három százalékkal dolgozik a Stripe, amely az átutalásért felel, további 18,5 százalék pedig a Reddité, így 100 dollárból mindössze 78,5 jut el a felhasználókhoz, jelen esetben Shittymorphoz.

Valószínűleg lejjebb kell majd tornászniuk a járulékokat, hogy az emberek ne inkább a Patreonon vagy PayPalon keresztül hívják meg egy sörre a kedvenc kommentelőiket. Elvégre ezek a platformok jóval kisebbet csípnek le az összegből.

Miért pont ő?

Shittymorph jól fogalmazott kommenteket ír szerte a Redditen, ezzel vonzóvá téve a platformot. Erre az oldal vezetői is felfigyeltek, így egyelőre célzatosan csak az ő neve alatt jelenik meg a „Tip” opció.

Nagyon örülök és megtisztelve érzem maga, hogy az r/shittymorph lett kiválasztva erre. Büszke vagyok, hogy részei vagyunk a béta tesztnek itt, a Redditen.

– írta a bejegyzés alá Shittymorph, amelyet a Reddit vezetősége rakott ki az új funkcióról. Természetesen itt sem maradt el a kötelező lezárás, amellyel egy mémre referál.

Címlapkép: 123rf

 


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?