A Square tovább lépett a bankok világába vezető ösvényen. Készítettek egy hitelkártyát, amelyen keresztül a vállalatok azonnal hozzáférhetnek a pénzhez.

A Square tovább lépett a bankok világába vezető ösvényen. Készítettek egy hitelkártyát, amelyen keresztül a kisebb üzletek azonnal hozzáférhetnek a pénzhez.

Legutóbb fintech részletfizetéssel rukkoltak elő, a múlt hónapban pedig megpróbáltak igazi bankká válni. Most a kisebb cégek életét könnyítik meg, a Square kártyája rugalmasságot biztosít nekik, amikor az elérhető pénzről van szó. Mégpedig úgy, hogy nem kell várniuk a fizetésnél, azonnal náluk van a rendelkezésre álló összeg.

A kártyát egyébként bárhol elfogadják, ahol a Mastercardot is, a számlatörténetet pedig két helyen lehet követni: a Square Dashboardon és a Square Point Of Sale-en.

Miért a kisebb vállalatok?

Alyssa Henry, a Square egyik vezetője szerint nekik a legfontosabb, hogy gyorsan hozzáférjenek a pénzhez, ugyanis így könnyebben tudják kezelni a pénz folyását. Ezen kívül 2,75 százalékos jóváírást kapnak minden vásárláskor, amikor olyan helyen vásárolnak, ahol a Square-t használják.

A kisebb cégeknek gyorsnak kell lenniük, nincs annyi idejük várni a pénzre, mint a nagyobb vállalatoknak.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?