Adásunkat megszakítjuk, hogy híreket sugározzunk: a Humble Bundle üzletben nagy mennyiségű blockchaines szakirodalmat adnak éppen akciósan.

Tíz technológiai szakkönyv, több órányi videó és egy önmagában is menő éves magazin előfizetés van a Humble Bundle új csomagjában. Ennyire olcsón ennyi tudást még soha nem lehetett venni.

btc_humble

Adásunkat megszakítjuk, hogy híreket sugározzunk: a Humble Bundle üzletben nagy mennyiségű blockchaines szakirodalmat adnak éppen akciósan.

A könyvek három patinás technológiai szakkiadótól származnak: a No Starch Presstől, a Wiley-tól és a tudományos könyvkiadás monstrumától, a Springertől. Emellett a csomagokban vannak videós tananyagok is a Packttől. A legolcsóbb csomagot egy dollárért lehet megkapni. Ebben három könyv és két videós anyag van. A további két lépcső pedig 8 és 15 dollár. A legutolsóért már egy viszonylag komoly szakkönyvtár jár.

Hol itt a biznisz?

A Humble Bundle önmagában is érdemes arra, hogy ejtsünk róla szót. Az oldal egyszeri akcióként indult 2010. májusában, független játékfejlesztők dobták össze programjaikat, hogy az összérték töredékéért felkínálva azokat nagy hírverést csapjanak. A Humble Bundle minden volt, ami az akkori játékkereskedelem nem: olcsó, másolásvédelem mentes, ráadásul a vásárlók rendelkezhettek arról, hogy a vételár egy bizonyos százaléka egy kiválasztott jótékonysági szervezetnél landoljon.

Az első akció a várt százezer dollár körüli bevétel helyett 1,27 millió dollárt hozott. Az egyszeri eseményből pedig előbb párhavonta rendezett meglepetésvásár, majd rendszeres akciók, végül pedig bolt lett. Ma már képregényekhez, hangoskönyvekhez és bitcoinos szakirodalomhoz is hozzá lehet jutni egy-egy csomagban.

Lehet fizetni bitcoinnal?

Az oldal 2013-ban integrálta a Coinbase fizetési megoldását, azaz régebb óta fogad el bitcoint fizetési eszközként, mint ahogy a kriptopénz rajongóinak többsége hallott a technológiáról.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?