Kapnak egy zsákot, amibe kerülhet bitcoin, ethereum, bitcoin cash, litecoin és ethereum classic.

Kapnak egy zsákot, amibe kerülhet bitcoin, ethereum, bitcoin cash, litecoin és ethereum classic.

Kép: 123rf

Az előbb felsorolt valuták különböző arányban vannak a Coinbase Bundle-ben, Az arányok a valuták értéke szerint változik, szóval bitcoinból van benne a legtöbb, a csomag 75 százalékban tartalmazza, 14 százalékban ethereumot, és így tovább a kisebb valuták felé.

Ezzel a csomaggal kedveskedik a Coinbase azoknak, akik szertének kriptóba fektetni, csak nem igazán tudják, hogy mibe és mennyit érdemes. A legkisebb csomag 25 euróba, dollárba, vagy fontba kerül, értelemszerűen ebben az értékben adják a kriptopénzeket is, leszámítva a Coinbase 1,5 százalékos hasznát. Ezután ugyanúgy kerülnek be a rendszerbe, mint az átlagosan vásárolt valuták, szóval vásárlás után már semmi jele sem lesz annak, hogy csomagban érkeztek.

Ezen kívül indítanak egy listát, amelyen ábrázolják majd az ötven legfontosabb kriptovalutát, azokat is, amelyekkel jelenleg nem lehet náluk kereskedni, bár ez valószínűleg már nem sokáig lesz így, ugyanis nemrég bejelentették, hogy a mostani öt valutájuk mellé listáznak majd altcoinokat, tokeneket és digitális javakat.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?