Ezért beépítettek egy ismertetőt az alkalmazásukba, a Circle Investbe, ami elmagyarázza, hogyan működik a kriptovilág.

Ezért beépítettek egy ismertetőt az alkalmazásukba, a Circle Investbe, ami elmagyarázza az egész kripto sztorit.

Kép: 123rf

Mi az a Circle?

Egy vállalat, ami alkalmazásokat készít kriptovalutákhoz, ebből jelenleg négy van nekik. A Circle Pay-jel valutát lehet váltani, és utalni. A Circle Trade a tőzsdén kívüli kriptovaluta kereskedelemre jó, a Polenix pedig szintén egy kereskedő platform. És végül a Circle Invest, ami a kriptopénzbe való befektetést teszi lehetővé. Ez utóbbiba került egy bemutató szöveg, ami leírja, hogy hogyan működik a kriptopénz és a blockchain. Ezen túl ők szeretnének lenni a kriptós PayPal, és pár hónapja a Circle lett a legnagyobb kriptovalutával foglalkozó startup.

A Cirlcle alkalmazásai csak az USA-ban működnek, és még ott se minden államban. Mindenesetre azt szeretnék, ha a nők is ugyanolyan lelkesedéssel vennék a kriptót, mint a férfiak.

A legtöbb blockchainről és kriptopénzről megjelenő anyag azoknak szól, akik már ismerik ezt a világot. Sajnos ezek pedig javarészt férfiak.

– mondta Divya Agarwalla, a Circle egyik igazgatója a Techcrunch-nak.

Saját kutatást végeztek, amelyben háromezer amerikait kérdeztek minden korosztályból. Az eredmény, hogy a férfiak több, mint kétszer nagyobb eséllyel vesznek majd kriptopénzt jövőre. Tehát elmondható, hogy a férfiak sokkal jobban érdeklődnek ebbe az irányba, mint a nők.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?