A cég fél a bedőléstől, és keresi annak a módját, hogyan maradhatna működőképes a vállalkozás. Itt sem lennénk betétesek.

123rf

Újabb kriptós szolgáltatás tiltotta le a kifelé irányuló tranzakciókat. A Hodlnaut nevű kriptóhitelekben utazó szolgáltató szerint a zavaros piaci körülmények miatt kell véget vetni annak, hogy a betétesek csak úgy kivegyék a pénzüket vagy tokenjeiket.

A szingapúri főhadiszállással működő cég a különböző átváltásokat és a befelé irányuló tranzakciókat sem fogadja el. Emellett visszavonta a legendásan könnyű partnernek számító szingapúri szabályozó testület (MAS) felé indított licenckérelmét is, aminek a végén digitális fizetési token kibocsátási szolgáltató lehetne.

A licencet elvben már márciusban megkapta a cég, de a papírmunkát a mai napig nem fejezték be. A mostani visszavonulással a token swap üzletek lehetetlenülnek el a Hodlnaut számára. Mivel a cég felfüggeszti a teljes kölcsön üzletágának a működését, a swap üzletek apróságnak számítanak mellette.

A Verge által hivatkozott források szerint a Hodlnaut 500 millió dollárnyi vagyont kezel jelenleg. Azon pedig egy jogi céggel együtt dolgozik, hogy milyen üzleti modellre álljon át. A betéteseket a Holdnaut ígérete szerint augusztus 19-én fogják tájékoztatni.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?