A hírt a divat és a trendek szaklapja, a Hypebeast adta közre. Lehet, hogy a kriptovalutákban maradt még valami menőség?

(Fotó: Descryptive / CC-BY)

Nem ült el a kriptokereskedelmi láz, még ha a kriptovaluták árfolyamának mozgására az érdekes szót például nem lehet használni. A divattal és trendekkel foglalkozó Hypebeast adta hírül, hogy a pletykák szerint a Paypal és a Venmo is bevezeti a saját kriptokereskedelmi megoldását.

A hírnek külön ízt ad, hogy limitált kiadású tornacipők és divatvilágbeli események szaklapja, a Hypebeast tartotta fontosnak. Aki eddig kételkedett volna benne, itt a bizonyíték, valami menőség csak van a kriptovalutákban. Ez a legkevesebb, ha már befektetési jószágnak nem az igaziak.

A lap értesülései szerint a kriptós megoldás a két fizetési szolgáltatás tárca részébe lesz integrálva. Illetve, hogy a Paypal több tőzsdével is tárgyal, hogy a megfelelő likviditást elérje a szolgáltatást. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hány kriptovaluta típussal vágnak bele a szolgáltatások, de negyed éven belül erre is fény derülhet.A Revolut lassan több mint két éve kínál kriptopénz kereskedelmi megoldást. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az ezt használók nem kriptót vesznek, hanem egy olyan pénzügyi terméket, amely követi a kriptovaluták ármozgását. A Revolut tárcánkban lévő bitcoint vagy ethert azonban nem lehet egy másik, külső tárcába továbbítani, csak a Revolut árfolyamán lehet eladni. Szóval inkább egy pénzügyi termék, mint valódi kriptovaluta.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?