Letett a bővítésről a Coinbase a piaci állapotok miatt. A harmadik legnagyobb kriptotőzsde új embereket akart felvenni még pár hónapja, most azonban örülnek, ha a jelenlegi szinten meg tudnak maradni.


„Az évet olyan tervekkel kezdtük, hogy megháromszorozzuk a cég méretét. A mostani piaci körülmények között úgy gondoljuk, bölcsebb lelassítani a toborzást és újra felmérni, hogy valójában hány emberre van szükségünk, hogy elérjük a legfontosabb üzleti céljainkat” – írta Emmilie Choi, a cég elnöke és operatív vezetője a Coinbase oldalán.

Choi arra is kitért, hogy a toborzási tervek megváltoztatásával a várható pénzügyi eredmények is változni fognak. A Coinbase befektetőknek számítaniuk kell arra, hogy nem olyan számokat fognak látni a pénzügyi jelentésekben, mint amilyenekre felkészültek, hanem alacsonyabbakat.

A kriptopiac beomlása amúgy sem tett jót a cégnek. A Coinbase részvényei jelenleg 80 százalékkal vannak a tőzsdére lépéskor kiharcolt árnak. Ezért azonban nem csak a Terra USF kriptó bedőlése játszott közre, hanem az év eleje óta csökkenő tranzakció szám is. A cég az első negyedévet 430 millió dolláros veszteséggel zárta.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?