Hülyén veszi ki magát, ha az ember csődöt próbál jelenteni, de közben eldicsekedik azzal, hogy nyolcmillió dollárt keresett bitcoinból. 50 Cent pedig pont ezzel próbálkozik.

(Fotó: TigerDirect.com / CC-BY)
(Fotó: TigerDirect.com / CC-BY)

“Nem is rossz egy South Side-i kölyöktől, büszke vagyok magamra” – ezzel a megjegyzéssel osztotta meg januárban 50 Cent a TMZ cikkét arról, hogy 2014-es Animal Ambition lemezével, amelyet kriptopénzzel is meg lehetett venni, 8 millió dollárnyi bitcoint keresett. Az akkori sztori szerint ki is ment a fejéből az értéktelennek tűnő kriptopénz, de a magas árfolyam és az újság érdeklődése eszébe juttatta.

Mostanra egy másik dolog is eszébe jutott a rappernek. Az, hogy 2015 júliusában 28 millió dollárra rúgó adósságaira hivatkozva kért csődvédelmet. Lássuk be, a két ügy ütközik. Az észbe kapó 50 Cent most azt adta írásba, hogy nem is keresett pármillió dollárt bitcoinból, a pénzt egy harmadik fél az akkori árfolyamon átváltotta és úgy adta oda neki, ráadásul szegény, mint a templom egere.

És hogy miért mondott teljesen más dolgokat januárban? “Amíg egy cikk nem okoz jóvátehetetlen károkat az imidzsemben vagy a márkámban, nem érzem szükségesnek, hogy cáfoljam” – mondta a rapper a The Blastnak. Különösen akkor nem érzi ezt fontosnak, ha menőbbnek tűnik tőle – folytatta. Arra sajnos nem tért ki a nyilatkozatban, hogy miért erősítette meg a TMZ most tévesnek mondott értesülését.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?