A befektető visszasegítette a cég élére a vezérigazgatót, aki kilencszáz embert rúgott ki egy videohívásban. Valamiért az emberek nem boldogok..

(Fotó: Lesum / Flickr CC-BY)

Újra Vishal Garg vezeti a Better.com nevű fintechet. Az indiai vezérigazgató azzal híresült el, hogy a legutolsó koronavírus hullám alatt kilencszáz embert rúgott ki egy Zoom hívás alatt. És előtte is olyan híre volt, mint aki a dolgozók leszólásának és gúnyolásának nagy híve.

A fentiek ellenére a Softbank nem veszítette el a hitét a cégben és a vezérigazgatóban, így az időlegesen háttérbe vonult CEO megin a Better.com jelzálog startup élén találta magát a hónap végére. Az igazgatótanács levele szerint „erős, dinamikus” vezetést várnak tőle.

A Better.com alkalmazottjai is ezt az erős és dinamikus vezért látják Gargban, de a Techrunc szerint más előjellel. Számok ugyan még nem láttak napot, de a lap szerint tömegesek a felmondások a startupnál. És nem csak alacsony szintű ügyfélszolgálatosok, hanem akár olyan vezetők is beadták a felmondásukat, akik ezzel pénzt hagynak az asztalon.

Garg közben próbálja kontrollálni a cégtől kijutó információkat. Mint a fenti példa mutatja, kevés sikerrel. A cégen belüli Google dokumentummegosztást, a belső fórumokat azonban leállíttatta már.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?