Utánajártam a területnek és rátaláltam arra az egyszerű módszerre, amellyel Ön is befektethet a néhány legérdekesebb kriptovalutába. (x)

A bitcoin, ethereum és más kriptovaluta megvásárlásához testreszabott rendszerek (Bitstamp, Kraken) léteznek, amelyek azonban az átlagos befektető számára gyakran túl bonyolultak. Ha ezeken a rendszereken keresztül kellene vásárolnom bitcoin, ethereum és más kriptovalutát, valószínűleg erre soha sem szánnám rá magam. Mivel azonban a kriptovaluták nagyon csábítottak, utánajártam a területnek és rátaláltam arra az egyszerű módszerre, amellyel ön is befektethet a néhány legérdekesebb kriptovalutába. (x)

Bitcoin[2]

Ha ön is szeretne keresni a kriptovalutákon, még nem késő – csak folytassa az olvasást!

A kritovaluták a hozamuk miatt vonzóak. Ha egy évvel ezelőtt csak ezer eurót fektettünk volna bitcoinba, máig már kilencezer euró tiszta nyereséget termeltünk volna, tehát ezer százalékos hozamot. Csupán összehasonlításképpen hadd mondjam el, hogy ingatlanvásárlásnál és bérbeadásnál évi hét százalékos hozam mellett 142 évre lenne szükségünk, hogy ugyanilyen hozamot termeljünk, ha addig a háztömb még nem omlana össze.

Természetesen mindenki attól óv, hogy lufiról van szó, amely kipukkanhat. Az összes megtakarításom magam sem fektetném be soha ilyen kockázatos területre, de a zokniban őrzött megtakarítások tíz százalékának kockáztatása, amely tízszer annyit hozhat, mint a zokniban maradt rész, csak egy éven belül.

Csak úgy mellékesen. Hogy lufiról van szó már egy évvel ezelőtt is szajkózták. Azt is, hogy becsapásról és még másról is szó van. Erről hallott ön is? Ezt mondom!

Most, hogy a befektetéssel kapcsolatos szinte valamennyi kételyünket eloszlattuk, haladjunk tovább. Hogyan lehet legegyszerűbben befektetni kriptovalutába?

Azok helyett a platformok helyett, amelyek csak a kritovalutával való kereskedelemre szolgálnak, regisztráljon itt: eToro.com – a regisztrációhoz és kriptovaluta vásárláshoz kattintson ide.

Miért az eToro?

Mivel egyszerű regisztrációt és kriptovalutába való befektetést tesz lehetővé, különböző pénztárcák és egyéb dolgok nélkül, amikhez én sem értek a legjobban. Őszintén szólva, ha nem létezne ez a lehetőség, valószínűleg sohasem szántam volna magam rá kriptovalutával való kereskedelemre.

etoro-jpg[2]

A regisztrációt követően, az eszközöket egyszerű módszerekkel átutalhatja a kereskedelmi számlájára:

  • banki átutalással (átutalási megbízással),
  • hitelkártyával,
  • Paypal és/vagy Moneybookers/Skrill segítségével,
  • más, kevésbé gyakori módszerek is léteznek még.

Ha hitelkártyával vagy PayPal/Skrill en keresztül végzi az utalást, az eszközök azonnal rákerülnek a számlájára és azonnal befektetheti azokat az első bitcoinjaiba (eltérően más rendszerektől, ahol a vásárlás egy ideig eltart).

Az eszközök megvásárlását egy rendkívül egyszerű interfészen keresztül lehet végrehajtani (a tapasztaltabb felhasználóknak hadd áruljam el, hogy a kriptovalutákat “shortolhatja” is és abban az esetben is kereshet rajtuk, ha az értékük csökkenőben van), ugyanígy megtekintheti, más mit vásárol és milyen sikerrel jár.

Hogy egy év elteltével, ne bánja, már ma döntsön legalább a díjmentes regisztráció mellett az eToro.com -on és kísérje figyelemmel, mit »vásárolnak/értékesítenek« mások, hozzon létre számlát virtuális pénzzel vagy válassza a legérdekesebb lehetőséget – fektessen kriptovalutába, ez az a fenomén, amely még mindig többszörös hozamot hoz a múltban ismert összes befektetésekkel összehasonlítva.

Ha eddig még nem tette volna meg, itt az utolsó lehetőség – kattintson ide és regisztráljon az eToro oldalán.

* Az eToro a CFD instrumentumokkal való kerekedés szolgáltatója és nem kriptovaluta vásárlási tőzsde (Bitcoinba befektethet, de nem vásárolhatja meg és nem fizethet vele),
*Az eToro kriptovaluta vásárlás esetén nem számol fel ú.n. “Overnight” jutalékot,
* Mindenfajta kereskedés kockázatos, a múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli hozamokra – csak azt a tőkét kockáztassa, amelyet veszteség esetén nem hiányolna.

(X)


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?