Bejelentették, hogy mostantól homályos altcoinokat, tokeneket, sőt, még digitális ingóságokat is listáznak majd, például kriptómacskákat.

Bejelentették, hogy mostantól homályos altcoinokat, tokeneket, sőt, még digitális ingóságokat is listáznak majd, például kriptómacskákat.

Kép: 123rf

Eddig a Coinbase nevű kriptótőzsde csak a legkomolyabb valutákkal foglalkozott: bitcoin, ethereum, ethereum classic, bitcoin cash és litecoin. Szóval csak azokat, amelyek nem átverésként szerepelnek a köztudatban, viszont most úgy döntöttek, hogy ideje listázni a kétesebb eredetű kisebb halakat is.

Az új rendszerrel gyorsan és hatékonyan tudjuk majd megvizsgálni és listázni azokat a digitális vagyontárgyakat, amelyek nem sértenek helyi törvényeket.

És hogy hogyan lehet felvinni a Coinbase-re a javakat? Egyszerűen csak ki kell tölteni ezt a kérdőívet, amely alapján döntenek a listázásról. Nem csak kibocsátóként lehet kérvényezni, komoly befektetők és dolgozók is kitölthetik a kérdőívet.

Korábban, amikor a Coinbase bejelentette, hogy listázzák a bitcoin cash-t, rendesen felment az ára, és ugyanez történt amikor az ethereumot vitték fel. Valószínűleg most az altcoin kibocsátók a legboldogabbak a Földön, náluk csak azok örülnek jobban, akik esetleg tudták, hogy mire készül a Coinbase, és jól bevásároltak altcoinból.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?