Brexit, PSD2, open API – az idei is érdekes év lesz, olyan trendek szabadulnak el, amelyek átalakítják a világot. Ezekről lesz szó a CEE Fintech szervezte konferencián.

Holland pénzügyi guru, az Európától épp távolodó, mégis a kontinens egyik pénzügyi központjának számító London viszonyait ismerő brit szakértő, és a magyar pénzügyi szféra szereplői is előadnak a Money 20/20 konferencián.

money
Nincsen hónap fintech konferencia nélkül. Aki most szerdán nem ér rá elmenni a CEE Fintech meetupjára, hogy ott meghallgassa, mit mond Chris Skinner fintech guru a 2017-es év trendjeiről, annak jövő hétre ajánlunk programot.

Az MKB báltermében tartják – szintén a CEE Fintech szervezésében – a Money 20/20 nemzetközi rendezvénysorozat budapesti etapját. Az egész estés programon külföldi szakemberek előadásait lehet meghallgatni, illetve vitára és kötetlen ismerkedésre is sor kerül.

Az MKB bálterme tágas hely, de még így is érdemes előre regisztrálni
Az MKB bálterme tágas hely, de még így is érdemes előre regisztrálni

Az esemény 17:10-kor kezdődik Imre Zsombor, a CEE Fintech vezetőjének köszöntőjével, amit Hetényi Márknak, az MKB vezérigazgatójának előadása követ majd a bankolásban tapasztalható innovációról és a nyitás jelentette lehetőségekről.

Az esemény fintech startupok bemutatkozásával folytatódik. Majd Imre Zsombor ismerteti a közép-kelet európai régió fintech trendjeit. A kelet után aztán a nyugat kerül szóba: előbb Douwe Lycklama holland szakértő fog beszélni a PSD2 utáni világról, és arról, hogyan alakítja át az adatmegosztás a mostani pénügyi paradigmát. Majd pedig a brit Chris Jones tart előadát Nagy-Britannia fintech szcénájáról, mindezt pár nappal az után teszi várhatóan, hogy a Theresa May vezette kormány bejelenti kiválási szándékát az EU-ból.

Az esemény kerekasztallal majd netwkorkinggel ér véget


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?