Hiánypótló. Végre egy érthető magyarázat a kriptovalutákról és blockchainről.

Szalai Ferenc előadása után, újabb videó a FinTechRadar Konferenciáról! FinTechRadar konferencia Debreczeni Barnabás, a Shinrai vezetője összegezte mindazt, amit a bitcoinról tudni kell. Nem adtunk neki hálás feladatot, de aki  visszanézi az előadás videófelvételét, biztosan megérti, mi az újdonság a kriptopénzben és hogyan fogja felforgatni a világot. Az összes konferencia anyagunkat, az előadások diáit, más felvételeket, miniinterjúkat a Konferencia menüpont alatt találod.

Nem fértél be a FintechRadar Konferenciára? Szeretnéd újranézni a legjobb előadásokat? Itt van Debreczeni Barnabás előadása, nézd meg!

Kriptovaluták – Bitcoin a gyakorlatban – Debreczeni Barnabás (Shinrai) előadása

Előadások a FinTechRadar Konferencián: https://www.fintechradar.hu/konferencia/ https://www.fintechradar.hu/ https://www.facebook.com/fintechradar.hu/ Kriptovaluták – Bitcoin a gyakorlatban Debreczeni Barnabás, a Shinrai vezetője összegezte mindazt, amit a bitcoinról tudni kell. Nem adtunk neki hálás feladatot, de aki visszanézi az előadás videofelvételét, biztosan megérti, mi az újdonság a kriptopénzben és hogyan fogja felforgatni a világot. FinTechRadar Konferencia, 2017.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá 1 hozzászólás

  1. Mi is az a bitcoin, és mire jó, végre megértheted - Profit2Be 2017.03.20

Vélemény, hozzászólás?