Az EXIT szervezői által támogatott grúziai EchoWaves fesztiválon is megjelenik a Festipay megoldása. Ezzel már hat ország különböző fesztiváljainlehet a magyar fintech karkötőjével vásárolni.

Az EXIT szervezői által támogatott grúziai EchoWaves fesztiválon is megjelenik a Festipay megoldása. Ezzel már hat ország különböző fesztiváljain lehet a magyar fintech karkötőjével vásárolni.

A beléptetést és a fesztivál területén végzett minden vásárlást is a cég chipes karkötője tett lehetővé a közelmúltban lezajlott EchoWaves-en. A két másodperces tranzakciós időt lehetővé tévő rendszert a fesztiválozók és a kereskedők is kedvelték.

A grúziai Anaklia régió elektronikus zenei szcénájára támaszkodó EchoWaves egy négy napos fesztivál, amelyet idén rendeztek meg először. A rendezvény tető alá hozását az egyik legnagyobb európai nyári esemény, az EXIT gárdája segítette. A karszalagba épített NFC-chipnek ez a mostani esemény volt a grúziai debütálása. A Festipay mellett a brit Live IT, az európai nagy fesztiválok jegykezelését biztosító startup is jelen volt techológiájával az EchoWaves-en.

Grúzia mellett idén a Festipay megoldását használták Románia, Franciaország, Olaszország, Horvátország és természetesen Magyarország egyes fesztiváljai is. Emellett a cég a budapesti gyógyfürdők állandó fizetési szolgáltatója is.


Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon!



Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?